Terug naar het overzicht

Technisch directeur Jan Jansen maakt de overstap naar Metos Finland!

23 / 05 / 2024

Na een lange loopbaan bij Rendisk en Metos NL, waar Jan
Jansen zijn carriรจre begon als stagiair en diverse rollen vervulde tot aan
technisch directeur, gaat hij nu aan de slag bij Metos Finland. In zijn nieuwe
functie als Sales Manager Europe zal Jan zich richten op de Metos Cooking
Solutions en de Rendisk Food Waste- en sorteersystemen.

Deze overstap brengt Jan op een bijzondere manier terug naar
waar het ooit begon. Hij startte zijn carriรจre namelijk 35 jaar geleden bij
Rendisk, en nu, jaren later, zal hij zich opnieuw inzetten voor onder andere dit mooie merk. Jan blijft deel uitmaken van de Metos-familie en zal ook af en toe bij ons kantoor in Deventer te vinden zijn.

We willen Jan bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem veel succes en werkplezier in zijn nieuwe functie!

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐๐ž ๐ ๐จ๐ž๐๐ž ๐ซ๐ž๐ฉ๐ฎ๐ญ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐š๐ง ๐‰๐š๐ง ๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ญ๐ž๐š๐ฆ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง?
Door het vertrek van Jan zal er op korte termijn een vacature ontstaan voor Manager Service en Onderhoud. De totale serviceafdeling bestaat uit ca. 100 enthousiaste verschilmakende medewerkers. Deze functie biedt een mooie kans om samen met alle collega's de goede reputatie die Jan met zijn team heeft opgebouwd voort te zetten.

๐€๐ฅ๐ฏ๐š๐ฌ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ž ๐ค๐ž๐ง๐›๐š๐š๐ซ ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง?
Bel met Leonie Westendorp onze HR Manager op +31615895166 of mail naar ๐ฅ๐ž๐จ๐ง๐ข๐ž.๐ฐ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐๐จ๐ซ๐ฉ@๐ฆ๐ž๐ญ๐จ๐ฌ.๐ง๐ฅ.

Metos x Office Improvers: 'Community Area' voor kantoorpanden 05 / 03 / 2024 Volgend bericht