Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden.
Wij worden gedreven door innovatie en de passie voor verbetering binnen grootkeukens. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur, maar vooral onze filosofie over verschillende keukens. Hoe halen we het hoogste rendement uit een grootkeuken? Hoe zorgen we voor een duurzamer energieverbruik? Hoe zorgt u dat al uw personeel veilig kan werken in de keuken? Welke apparatuur heeft u nodig om uw rendement te verbeteren?
Benieuwd hoe?
Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!
Bij Metos worden we gedreven door innovatie en de passie voor verbetering. Dat beperkt zich niet tot het steeds blijven optimaliseren van ons aanbod in apparatuur maar vooral onze filosofie over verschillende keukens, efficiency, ergonomie, circulariteit, duurzaamheid én rendement.
De eerste stap om een succesvolle en renderende grootkeuken te creëren is het dialoog. Met een persoonlijk gesprek kunnen onze adviseurs begrijpen waar uw horecaconcept om draait.
Op basis van uw wensen, activiteiten, gecombineerd met onze kennis van nieuwe technologieën, ervaringen en apparatuur, maken wij het plan van uw professionele grootkeuken op maat, voorzien van een heldere offerte.
Tijdens het gehele proces is persoonlijk contact belangrijk. Voor ieder individueel project wordt een team samengesteld met ervaren projectleiders, tekenaars en techneuten dat samenwerkt met u als klant. Zo waarborgen wij dat onze grootkeukens een intelligente en doordachte productieruimtes zijn van topniveau.
Bij Metos streven we naar een vlekkeloze werking van uw bedrijfskeuken. Met ons toegewijde team van meer dan 60 ervaren servicemonteurs en een snelle beschikbaarheid van apparatuur en onderdelen, zorgen wij voor voortdurende bedrijfscontinuïteit. Ons serviceteam staat 24/7 voor u klaar! Kies voor Metos en ervaar service op een hoger niveau!
Krijg direct inzicht in verbeterpunten door onze culinair adviseurs voor apparatuur, routing, ergonomie, personeel, menu, foodwaste en onderhoud. Verhoog je efficiëntie, bespaar kosten én versterk je concurrentiepositie.
Met moderne horeca apparatuur kunt u het verschil maken in uw horeca onderneming.
Naast het aanschaffen van apparatuur biedt Metos ook de mogelijkheid om
professionele keukenapparatuur te leasen.
Zo kunt u zonder investering toch beschikken over de nieuwste, zuinigste en modernste apparatuur in uw professionele keuken.
U hoeft zich niet druk te maken over het onderhoud; Metos zorgt dat de apparatuur in topconditie blijft.
Wij geloven dat elke keuken een intelligente en doordachte productieruimte moet zijn. Op maat van ieders horeca uitdaging, wensen of benodigdheden. Dit vraagt om slimmere oplossingen. Vanuit onze ervaring en kennis, kunnen wij complete keukenconcepten ontwerpen, de beste apparaten selecteren, ergonomische routing aanbrengen en zorgen dat iedereen het beste kan presteren in de keuken.
Zo ontwikkelde wij onder anderen het HACCP Controlesysteem; een efficiënte digitale tool waarmee de voedselveiligheid bewaakt wordt en u kosten kunt besparen.
Een ander voorbeeld is het WeCare; een à-la-carte uitgiftesysteem voor de zorg. Bewoners hebben hierdoor dagelijks de keuze uit verschillende versbereide maaltijden en kunnen hun eigen portiegrootte bepalen