Header_Werken bij_1

Metos als bedrijf

Ontdek de smakelijke wereld van grootkeukens en spoelkeukens bij Metos!

Als onderdeel van de Italiaanse ALI Group, Europa's grootste leverancier van grootkeukenapparatuur, integreren we betrouwbare en hoogwaardige apparatuur in onze keukens. Samen met klanten streven we naar intelligente, duurzame productieruimtes. Onze slogan 'kitchen intelligence' leidt ons naar een data-gedreven toekomst. Sluit je aan bij ons dynamische bedrijf voor een smakelijke rol in de grootkeuken techniek.

We staan écht voor elkaar klaar en zijn trots op ons werk

Bij Metos werken we met elkaar in een prettige sfeer in een no-nonsense cultuur. We staan écht voor elkaar klaar en zijn trots op ons werk. En dat doen wij vanuit een modern pand in Deventer (op het A1 bedrijventerrein) met ruim 160 enthousiaste collega’s. Niet zo gek dat we zoveel bevlogen collega’s hebben, want naast de fijne werksfeer zijn onze projecten ook niet de minste. Zo werken we met smakelijke klanten zoals de Efteling, Artis, VU Medisch Centrum, Amsterdam en Booking.com. Kortom, heel mooie op maat gemaakte intelligente grootkeukens.

123123.PNG

Vacatures

Bij Metos zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen met passie voor hun vak, die ons team willen komen versterken. Ben je enthousiast over ons bedrijf, spreekt onze aanpak je aan en denk je dat je past binnen onze cultuur? Solliciteer dan op één van onderstaande smakelijke vacatures.

Vacature Manager Service

Vacature Servicemonteur regio Amsterdam

Vacature Servicemonteur

Vacature Koelmonteur

Vacature Leerwerkplek of stage | Servicemonteur

Geen openstaande vacatures maar heb je sterk het gevoel een bijdrage te kunnen leveren aan ons team?
Aarzel dan niet en stuur je motivatie naar werken@metos.nl!

Wij reageren altijd binnen een paar dagen en horen dan graag wat je voor ons kunt betekenen.

Metos_kantoren_0012.jpg

Waarom bij Metos werken?

We zijn dé marktleider in de dynamische wereld van grootkeukens. Metos is een organisatie met als basis een prettige sfeer, in combinatie met een sterke no-nonsens en hands-on mentaliteit.

Binnen Metos is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen en beschikken we vanzelfsprekend over uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.

Wanneer je het wenst maak je gebruik van het fietsplan en/of bedrijfsfitness. Met ruim 160 collega's zijn de vrijdagmiddag borrels altijd een feestje.

Smakelijke voorwaarden van Metos_Werken bij_2
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

Scholing & ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en scholing staat bij Metos hoog in het vaandel.
Naast onze interne scholing bieden wij ook externe scholing aan. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

We streven ernaar om voorop te blijven lopen in de industrie en geloven ook sterk in het delen van kennis en expertise binnen ons team. Daarom moedigen we onze medewerkers aan om de opgedane kennis te delen met hun collega's, zodat we samen kunnen groeien en leren van elkaars ervaringen.

Stages & afstudeeropdrachten

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage of afstudeeropdracht? Zoek dan niet verder! Vele studenten van o.a Saxion & WUR gingen je voor.
Als erkend leerbedrijf komen we graag in contact met enthousiaste en ambitieuze studenten om te kijken of er mogelijkheden voor je zijn bij Metos. Staat er op dit moment geen passende stage of afstudeeropdracht voor jou online?

Stuur jouw open sollicitatie via onderstaande knop of naar werken@metos.nl, waarbij je aangeeft wat je zoekt en voor welke periode jij een plek zoekt.
Dan kunnen wij samen op zoek naar mogelijkheden binnen ons bedrijf. Je hoort van ons!

Video overlay - Benieuwd waar je terecht komt
Website_Leonie Westendorp_Interim

Meer informatie? Leonie staat voor je klaar!

We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog een prangende vraag hebt, of dat je in contact wilt komen om wat te bespreken.
Onze collega Leonie (HR) staat voor je klaar, zodat je met een goed gevoel jouw sollicitatie de deur uit kan doen.

Leonie bel je op: (+31) 088 024 2322 of mail je op leonie.westendorp@metos.nl

Zit jouw droom vacature er niet tussen maar denk je dat je een goede match bent?

Solliciteer direct!

*Verplichte velden

Smakelijke Antwoorden: Veel gestelde vragen

Kan ik ook een open sollicitatie sturen?
Tuurlijk! Wij geloven in het gesprek aangaan.
Is het mogelijk om bij Metos hybride te werken?
Ja, thuiswerken is mogelijk wanneer je functie dit toelaat.
Hoeveel collega's heb ik bij Metos?
Ruim 160 collega's, door heel het land!
Ik heb zojuist gesolliciteerd, wanneer hoor ik wat?
Wij nemen altijd binnen 1 week contact met je op!