Terug naar het overzicht

Verhoog je culinaire prestaties met de Metos Smartinfuser

23 / 06 / 2023

Waarom kiezen voor onze Smartinfuser?

  1. Voedselveilig werken: Onze Smartinfuser zorgt ervoor dat je voedsel op een veilige manier wordt bewaard. Door lucht en bacteriën buiten de verpakking te houden, wordt de houdbaarheid van je ingrediënten verlengd zonder afbreuk te doen aan de smaak of kwaliteit.
  2. Unieke recepturen: Met onze geavanceerde functies, zoals sous vide oplossingen, marinadefunctie en smaakinfusie, kun je eindeloos experimenteren en je eigen unieke gerechten en smaken creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en verras je gasten met culinaire meesterwerken!
  3. Zero waste: Het opwaarderen van incourante delen is een belangrijk aspect van duurzaam koken. Met onze Smartinfuser kun je minder gangbare delen van ingrediënten opwaarderen en benutten, waardoor verspilling wordt geminimaliseerd en je marge wordt verbeterd.
  4. Smaakverbetering: Door een vacuümverpakking wordt de celstructuur van het product verbeterd,waardoor smaken beter worden geabsorbeerd tijdens het marineren. Hierdoor krijg je gerechten met een intense en gelijkmatig verdeelde smaak.
  5. Gebruiksgemak: Onze Smartinfuser is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Dankzij de mogelijkheid om het apparaat vooraf te programmeren, kan iedereen het eenvoudig bedienen, zelfs zonder uitgebreide kennis van kooktechnieken. Je hebt geen professional nodig om de voordelen van vacuümverpakking te ervaren.

Hoe werkt de Smartinfuser?

De Smartinfuser maakt gebruik van betrouwbare technologie om aan al je behoeften te voldoen. Met functies zoals soft start en soft close, kookpunt detectie en een eenvoudig aanpasbaar display en programma's, kun je moeiteloos perfect vacuümverpakte gerechten bereiden.

De vacumeerfunctie zorgt voor het luchtdicht verpakken van ingrediënten, terwijl de marinadefunctie en smaakinfusie je de mogelijkheid geven om je gerechten op te smukken met heerlijke smaakcombinaties. Onze technologie verbetert ook de celstructuur van het product, wat resulteert in malser en smaakvoller vlees.

Wat maakt ons vacumeerapparaat uniek?

  1. Toegankelijk voor iedereen: Ons vacumeerapparaat is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat iedereen het kan gebruiken. Of je nu een professionele chef-kok bent of een gepassioneerde thuiskok, je zult de voordelen van ons apparaat ten volle kunnen benutten.
  2. Snelle return on investment: Door je vlees te vermalsen, verbeteren, marineren en langer te bewaren, kun je de houdbaarheid verlengen en kosten besparen. Ons vacumeerapparaat biedt een snelle return on investment, zowel voor professionele keukens als voor thuisgebruik.
  3. Duurzaam en robuust: We hebben gebruik gemaakt van degelijke componenten om ervoor te zorgen dat ons apparaat een lange levensduur heeft. Je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons vacumeerapparaat, waardoor het een waardevolle investering is voor de lange termijn.

Ben jij klaar om je culinaire prestaties naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de voordelen van onze Smartinfuser en ontdek een wereld van mogelijkheden in de keuken. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de verbeterde smaken, efficiënte voedselbereiding en de vele voordelen die ons apparaat te bieden heeft

Nieuw: het Metos refurbished B2B-portal! 23 / 06 / 2023 Volgend bericht