WeCare-concept

Metos is er van overtuigt dat smaakvolle en gezonde voeding een essentieel onderdeel is van uitstekende zorg, omdat elke maaltijd ertoe doet.

Met onze uitgebreide expertise in professionele keukenapparatuur en grootkeukentechniek, en onze creatieve oplossingsgerichte aanpak, ondersteunen wij zorginstellingen om een optimale zorgervaring te bieden voor bewoners en medewerkers.

WeCare by Metos:

 • Gebruiksvriendelijke apparatuur
 • Verbeteren van de presentatie van maaltijden
 • Verminderen van uw voedselverspilling
 • Training en ondersteuning vanuit Metos
 • Duurzame en kostenbesparende oplossingen

Uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en creatief denken in oplossingen

Met onze uitgebreide kennis van professionele keukenapparatuur, jarenlange ervaring in de grootkeukentechniek en het creatief denken in oplossingen helpen wij zorginstellingen de beste ervaring voor hun bewoners en medewerkers neer te zetten. Hierbij is ons streven om met aandacht voor specifieke behoeften niet alleen effectieve, maar ook duurzame en verantwoorde keukenoplossingen aan te bieden.

Het WeCare-concept kan helemaal op maat worden aangepast naar wens en behoefte

Door middel van het WeCare-concept helpen wij mee te denken met zorginstellingen om uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Denk hierbij aan het aanpakken van personeelstekorten, het verbeteren van de kwaliteit en presentatie van maaltijden en het tegengaan van voedselverspilling.

Het WeCare-concept kan helemaal op maat worden aangepast naar wens en behoefte. Dit kan van het à la carte systeem in uw zorgrestaurant tot aan het kleinschalig wonen concept voor huiskamer of afdeling.

Foto_Website_WeCare_2

À LA CARTE MAALTIJDEN

Ons à la carte systeem biedt een flexibele en kwalitatieve maaltijdoplossing voor zorgomgevingen, waar zowel bewoners als externe gasten kunnen genieten van versbereide maaltijden. Enkele kernpunten:

 • Koeltechnologie: Onze veilige opslag van ingrediënten zorgt voor verse maaltijden.
 • Minimale voedselverspilling: Efficiënt gebruik van maaltijdcomponenten en daardoor 40% minder voedsel in de vuilnisbak.
 • Aanpasbaarheid: Geschikt voor elke eetbehoefte en individuele dieetvoorkeuren.
 • Gebruiksvriendelijke apparatuur: Vooraf ingestelde ovenprogramma's en begeleiding door onze specialisten.
Foto_Website_WeCare_3

KLEINSCHALIG WONEN

Metos biedt een gespecialiseerde oplossing voor kleinschalige woon-zorg omgevingen, speciaal ontworpen om de eetervaring binnen deze huiskamers te optimaliseren. Ons concept is perfect afgestemd op de behoeften van bewoners die samen aan tafel eten. Belangrijke kenmerken van onze aanpak omvatten:

 • Professionele Apparatuur: Combineert de functionaliteit van een grootkeuken met het gebruiksgemak van een thuiskeuken.
 • Gebruikersvriendelijkheid: Apparatuur met duidelijke pictogrammen en eenvoudige instructies voor eenvoudige bediening.
 • Veiligheidsmaatregelen: Inclusief veiligheidssloten om een veilige omgeving voor alle gebruikers en bewoners te garanderen.
Video overlay_WeCare
Foto_Website_WeCare_4

GEZAMELIJK IMPACT CREËREN?

Het WeCare-concept benadrukt samenwerking als kernwaarde om een positieve impact te creëren op medewerkers, bewoners, gasten en het milieu. Door gezamenlijke inspanningen verbeteren en inspireren we elkaar continu, met als doel het optimaal voorzien in uw specifieke behoeften en het verzorgen van smakelijke, voedzame maaltijden. Belangrijke aspecten van onze samenwerking zijn:

 • Organisatiebrede Integratie: Samenwerking vindt plaats op alle niveaus van de organisatie.
 • Culinaire Ondersteuning: Professioneel advies om uw keuken te optimaliseren.
 • Technische Dienst: Onze monteurs zorgen ervoor dat uw apparatuur altijd operationeel is.
Logo's zorg pagina
Website_Peter Burks

Onze zorgspecialisten staan voor u klaar!

Ons team van zorg specialisten staan voor u klaar om hun uitgebreide expertise en ervaring in te zetten voor elk zorg gerelateerd vraagstuk.

Met jarenlange ervaring zijn zij ware specialisten in hun vakgebied.
Of het nu gaat om advies over losse apparatuur of om servicegerichte oplossingen, zij weten als geen ander hoe ze zorgondernemers kunnen ondersteunen en hun bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bel 088 024 2322 of mail naar hallo@metos.nl

Andere vraag?

*Verplichte velden