Terug naar het overzicht

METOS DOORSCHUIFMACHINE WD-7

6630040 | 12KW, wasmiddelpomp & breektank, 50 korven p/u

  • Verhoogde invoer voor o.a. kratten
  • Minder verbruik met Eco-Flow
  • Volledig RVS, ook de wasarmen

De Metos WD-7 is één van de beste vaatwassers op de markt. De gebruiker heeft centraal gestaan bij het ontwerpen van de Metos WD-7 en dat zie je terug in het ergonomische ontwerp waarbij de kap volledig automatisch omhoog bewogen kan worden in plaats van naar voren. Hierbij verdwijnt de hete stoom en zeepdampen aan de achterzijde zodat de gebruiker hier geen hinder van ondervindt.

De WD-7 12kW is door de hoge invoer van 505 mm geschikt om, naast de standaard korven, ook kratten van 600 x 400mm te wassen. Tevens biedt de WD-7 de mogelijkheid van een pannenwasstand door de onderdruk te verhogen

De ingebouwde HACCP controlesysteem zorgt ervoor dat aan de hoogste hygiëne standaarden wordt voldaan. De machine controleert de watertoevoer tijdens de laatste spoeling. Indien de temperatuur van het naspoelwater onder 85°C zakt, blijft de machine wassen tot de juiste temperatuur is bereikt.

Bij Metos staat innovatie op het gebied van duurzaamheid in de keuken hoog op de agenda keuken en dat zie je terug bij de vaatwassers die wij aanbieden. Zo zijn de doorschuif vaatwassers dubbelwandig geïsoleerd en zorgt de condensunit ervoor dat de stoom via de achterzijde de unit in gaat en hier condenseert. De warmte die van dit proces afkomt zorgt ervoor dat het inkomende koude water wordt opgewarmd voor de volgende wasbeurt. Tevens wordt hier de koude lucht weer voor gebruikt om in de ruimte te blazen en te zorgen voor een aangename werktemperatuur in de afwas ruimte.

Deze condensunit kan tot 9% energie besparen of 0,03 kW per vaatwaskorf. In combinatie met de optionele warmtewisselaar kan er zelfs 41% energie of 0,13 kW per vaatwaskorf worden bespaard.

Neem vrijblijvend contact met ons op als wij u kunnen helpen met het optimaal inrichten van uw keuken of benieuwd bent naar prijzen.

● volledig RVS ook de wasarmen

● volledig geïsoleerd

● 3 wasprogramma’s en een reinigingsprogramma

● korventeller, per dag en voor de totale gebruikstijd

● gegarandeerde naspoeltemperatuur van 85°

● pauze functie

● pannenwasstand

● standaard geleverd met 1 basiskorf, vingerkorf en een bestekkorf

● afmetingen 660/761x657/715x1540/2080H±25

Specificaties

Formaat (bxdxh): 761x715x2080

Doorvoerhoogte: 505mm

Gewicht: 115Kg

Aansluitspanning: 400v/3n/50Hz

Waspomp (kW) 0.9

Boiler (kW) 9/12 **

Tank verwarmer (kW) 1.8

Afvoerpomp (kW) 0.04

Drukverhogingspomp (kW) 0.37

Tankvolume (liter) 50

Max. capaciteit, korven / uur 50*

Tankfilters: Standaard

Naglanspomp: Standaard

Waterverbruik

spoeling/programma (liters) 2.5-4

Geluidsniveau (dB (A)) *** 61

Totaal aangesloten vermogen 9KW

Contact opnemen?

*Verplichte velden