Vaatwassen

De spoelkeuken is een essentieel onderdeel van uw professionele keuken. Tijdens het afwassen wordt de basis gelegd voor hygiëne en efficiency. Metos beschikt over een compleet assortiment grootkeuken apparatuur en adviseert u graag over de ideale indeling van de spoelkeuken in uw horecabedrijf of bedrijfskeuken.

Vaatwassen

Een professionele spoelkeuken als fundament van uw keuken.

Door de apparatuur en routing te optimaliseren, voorkomt u breuk en beschadiging van uw serviesgoed, is één afwasser in staat om alle vaat te verwerken (bijvoorbeeld met hulp van een doorschuifwasmachine en pannenwasmachine), wordt de werkdruk verlaagd en gaat de hygiënegraad omhoog.

Zeker in deze tijd is hygiëne extra belangrijk in een professionele horecakeuken. Metos vaatwassers, glazenspoelmachines en pannenwasmachines helpen tijdens het afwassen aan het werken volgens de HACCP-regels. Onder meer door naspoelen met water van 85° Celcius.

Modern ontwerp voor efficiënt en duurzaam apparatuur

De moderne Metos spoelkeukenapparatuur is bovendien ontworpen om spaarzaam om te gaan met zowel water als stroom. De RVS-behuizing is dubbelwandig uitgevoerd om de warmte vast te houden. Ook wordt afvalwater hergebruikt bij het voorspoelen. Dit maakt de totale grootkeuken duurzaam en zorgt tegelijk voor directe kostenbesparing.

Kiezen voor duurzame afwasapparatuur in uw horecakeuken betekent ook dat u in aanmerking kunt komen voor één of meerdere subsidies, zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA), Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vervroegde Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL). Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Kranen
Voorladers
Korven
Doorschuif vaatwasmachines
Korventransport
Waterbehandeling

In contact komen?

*Verplichte velden