Vriezen

Professioneel invriezen draagt bij aan het efficiënt werken in de grootkeuken. Het zorgt voor vrijheid, meer snelheid en stimuleert de creativiteit bij de chefs. Vers houden van ingrediënten, halffabricaten, gerechten, sauzen en soepen gaat probleemloos. Metos heeft als toonaangevende leverancier van keukenapparatuur een ruime selectie horeca vriesapparatuur beschikbaar.

Vriezen

Goed vriezen; wat zijn de eisen?

Voor de horeca is invriezen van levensmiddelen een serieuze aangelegenheid. In allegevallen werkt het volgens de Hygiënecode voor de Horeca en moet het voldoen aan de HACCP-regels. Eén van de belangrijkste aspecten is de temperatuur waarmee u etenswaren invriest. Het is dus belangrijk om te weten met welke temperatuur u het product bewaart. In het ene geval is invriezen bij -10 graden Celsius passend, in andere gevallen moet u het minimaal bij -18 graden Celsius invriezen. Denk hierbij aan vlees of vis.

Vries apparatuur kiezen, dat past!

De adviseurs van Metos staan klaar om u te adviseren over de beste vries oplossingen voor uw professionele keuken. Uw wensen en activiteiten vormen hierbij altijd het startpunt. Meer weten over professioneel vriezen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vrijblijvende scherpe offerte.

In contact komen?

*Verplichte velden