Terug naar het overzicht

Metos WD-PRM6 voorspoelunit

4246101 | Optie voor de WD-6

  • Verwijderd voedselresten middels voorwassen
  • Duurzame oplossing, minder waterverbruik
  • Bespaart personeelskosten

De Metos WD-PRM6 voor de Metos WD doorschuifvaatwassers is zo ontworpen, dat deze het water van de vaatwasser hergebruikt voor het voorspoelen van de vuile vaat zonder manuele handelingen. De efficiënte Metos PRM voorspoelunit verwijderd voedselresten en heeft hetzelfde effect als het weken gedurende de tijd dat de korf wordt getransporteerd naar de vaatwasser. Dit heeft grote voordelen, vooral bij het wassen van ingedroogd voedsel.

Uw voordeel van deze machine is, dat slechts bij het opstarten de tank wordt gevuld met vers water en gedurende het gehele wasproces water uit de vaatwasser wordt hergebruikt, dat een temperatuur heeft van ca. 40°C. Dit water bevat een bepaalde hoeveelheid zeep, waardoor er een veel langere wascontacttijd (DIN-norm) van de vuile vaat wordt gerealiseerd. Bijkomend voordeel is dat soepkoppen, kopjes e.d. ook van de onderzijde (vuile kant) worden gespoeld, wat bij handmatig voorspoelen niet gebeurd.

De spoelkeuken is een essentieel onderdeel van uw professionele keuken. Tijdens het afwassen wordt de basis gelegd voor hygiëne en efficiency. Metos beschikt over een compleet assortiment grootkeuken apparatuur en adviseert u graag over de ideale indeling van de spoelkeuken in uw horecabedrijf of bedrijfskeuken.

Besparingen

De besparingen, die Met de Metos WD-PRM6 unit worden behaald, zijn:

Het waswater van de vaatwasser blijft schoner dus minder verversing van het water in de vaatwasser (45 liter per verversing).

Er worden geen grote hoeveelheden water verbruikt bij het handmatig voor- en afspoelen van de vuile vaat (1,5 tot 2,5 liter per korf, bij 150 korven per dag al gauw 300 liter!).

Personeelskosten: de medewerker, die met de handdouche de korven voor- en afspoelt

Specificaties

Pompmotor (kW) 0,9

Tankvolume (liter) 45

Afmetingen LxBxH (mm) 600x658x1900

Contact opnemen?

*Verplichte velden