Wij fungeren als een extra paar ogen!
Een Chef-2-Chef training van Metos biedt diepgaande en praktische begeleiding bij het optimaliseren van keukens, werkprocessen en alles wat daarbij komt kijken. Laat je inspireren en enthousiasmeren door onze culinair adviseurs en haal het hoogste rendement uit je keuken!
We fungeren als dat extra paar ogen dat jou en je team helpt het verschil te maken. Na afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname, als bewijs van de nieuwe inzichten en verbeteringen die je hebt opgedaan.
Onze Chef-2-Chef trainingen in het kort:
Verhoog het werkgemak van jezelf en je team!
Wat is jouw uitdaging?
Uitdaging 1: Efficiënte routing
Uitdaging 1: Efficiënte routing
Voordelen:
- Snellere service: Kortere en logische werkprocessen zorgen voor een snellere uitvoering van taken.
- Veiligheid: Vermindert het risico op ongelukken.
- Verhoogde flexibiliteit: Ontwikkel je routing zo dat je elke situatie aankunt.
UItdaging 2: Optimaal gebruik van apparatuur
UItdaging 2: Optimaal gebruik van apparatuur
Voordelen:
- Beter resultaat: Gepersonaliseerde displays zorgen voor een uniform bakresultaat.
- Lagere energiekosten: Door efficiënter gebruik van apparatuur.
- Langere levensduur van apparatuur: Correct gebruik en onderhoud verminderen onderhoudskosten
Uitdaging 3: Opleiding en training
Uitdaging 3: Opleiding en training
Voordelen:
- Hogere productiviteit: Snellere en effectievere uitvoering van taken verhoogt de productiviteit.
- Verbeterde werkomstandigheden: Een prettige werkomgeving verhoogt het werkplezier.
- Continu leren en ontwikkelen: Permanente training en ondersteuning stimuleren teamgroei en prestaties.
Uitdaging 4: Verlaag de ecologische voetafdruk
Uitdaging 4: Verlaag de ecologische voetafdruk
Voordelen:
- Lagere energiekosten: Energiezuinige apparatuur verlaagt je energieverbruik en bespaart kosten.
- Milieuvriendelijker: Verminder de ecologische voetafdruk van je keuken.
- Positieve bedrijfsreputatie: Een duurzame aanpak wordt steeds meer gewaardeerd door gasten en partners.
Meer weten?
Wil je meer weten over onze Chef-2-Chef trainingen? Download hier de brochure en ontdek onze Chef-2-Chef pakketopties en meer!
Onze culinair adviseurs staan voor je klaar!
Kom in contact met Bart en Danny, onze culinair adviseurs. Samen beschikken zij over jarenlange ervaring in de keuken. Bart en Danny hebben bij diverse klanten met succes voedselverspilling verminderd, het rendement verhoogd en gezorgd voor algehele verbeteringen in de keuken.
Wil je graag dat Bart of Danny bij jou langs komt? Schrijf je nu in voor een Chef-2-Chef training. Dit kan bij jou in de keuken of bij ons in Deventer.
In contact komen met ons?
Wij staan voor je klaar!
Telefoon
(+31) 088 – 0242 322
Email
Algemeen: hallo@metos.nl
Verkoop: verkoop@metos.nl
Service: service@metos.nl
Werken bij: werken@metos.nl