Optimaliseer je keuken met een Culinaire Quickscan!

Onze Culinaire Quickscan brengt verbeterpunten aan het licht op deelgebieden zoals: ​gebruik en onderhoud van apparatuur, ergonomie, routing, menu-development, foodwaste en uitdagingen rondom personeelstekorten.

We kijken graag met een frisse blik mee in jouw keuken. Vervolgens gaan we samen aan de slag voor een efficiëntere, duurzamere en winstgevendere keuken.

Onze belofte: we helpen je altijd vooruit met oog voor people, planet en profit. Toepasbaar binnen elk segment van de zorg, horeca, bedrijfsrestaurants, retail en onderwijs!

Waarom een Culinaire Quickscan?

Met onze scan krijg je direct inzicht in verbeterpunten voor apparatuur, routing, ergonomie, personeel, menu, foodwaste en onderhoud. Verhoog je efficiëntie, bespaar kosten én versterk je concurrentiepositie.

  • Apparatuur: Gebruik jij jouw apparatuur zo optimaal mogelijk?
  • Routing: Kunnen we verbeteringen doorvoeren om de routing te optimaliseren?
  • Ergonomie: Wordt er voldoende rekening gehouden met het welzijn van jouw personeel?
  • Personeel: Haal jij het maximale uit jouw personeel? Hoe ga je om met personeelstekorten?
  • Menu: Zijn er verbeteringen mogelijk in het menu-aanbod om de marge te verbeteren? Hoe ga je om met trends en ontwikkelingen?
  • Voedselverspilling: Hoe reduceer je je foodprint en kun je nog meer kosten besparen?
  • Service en onderhoud: Hoe kun je je apparatuur zo onderhouden dat storingen tot een minimum worden beperkt?

Heb je vragen over onze Culinaire Quickscan? Stel ze hieronder!

Klantervaringen

Wat gaaf dat jullie deze scan aanbieden! Ik had er nog niet eerder over nagedacht om mijn proces op deze manier in te richten, door te werken met productiedagen, terugkoelen, portioneren en opslaan.

Jetties

Haarlem

Danny heeft goed meegedacht met het technische proces in onze keukens. Mocht zich een probleem voordoen, dan kan er op afstand worden meegekeken in onze ovens, zodat we snel kunnen schakelen.

Haagland Medisch Centrum

Den-Haag

Zo heb ik er nog nooit over nagedacht dat we onze werkwijze ook op die manier kunnen inrichten, met de inzetbaarheid van de oven en het proces in de spoelkeuken.

Jut & Jul Gastrobar

Deurne

Waarom kiezen voor Metos?

Metos denkt mee over de complete inrichting van jouw keuken. We hebben een ruime voorraad (refurbished) apparatuur, lease-opties en onderdelen, en met meer dan 60 monteurs door het hele land zorgen we er 24/7 voor dat jij operationeel blijft. Daarnaast ben je bij ons aan het goede adres voor training en ondersteuning.

  • Maatwerk horecakeukens
  • Losse apparatuur
  • Refurbished apparatuur
  • Onderdelen
  • Service en onderhoud
  • Trainingen

We zijn actief in diverse segmenten zoals horeca, zorg, onderwijs, retail, bedrijfsrestaurants en andere sectoren.

Wil je dat Bart & Danny ook bij jou langs komen?

Onze culinair adviseurs staan klaar om je te helpen om jouw keuken efficienter te maken, waardoor jij voorop gaat lopen in jouw markt.

Deze gratis Culinaire Quickscan is dé unieke kans om direct inzicht te krijgen in de huidige staat van je keuken en welke verbeteringen mogelijk zijn. Dat is Kitchen Intelligence.

Ben je benieuwd welke inzichten Danny & Bart in jouw keuken ontdekken?

(+31) 088 – 0242 323
culinairadvies@metos.nl