
Video: RVS-koekenpannen: waarom en hoe je ze optimaal gebruikt!
RVS-pannen worden vaak gebruikt in professionele keukens omdat ze duurzaam en hittebestendig zijn. Maar hoe bak je het perfecte ei in een RVS-koekenpan? Danny laat het je zien!
RVS-pannen worden vaak gebruikt in professionele keukens omdat ze duurzaam en hittebestendig zijn. Maar hoe bak je het perfecte ei in een RVS-koekenpan? Danny laat het je zien!
Bij Metos vinden we het belangrijk om kennis te delen en inspiratie op te doen tussen verschillende disciplines. Zo ook tijdens ons tweemaandelijkse verkoopvergadering, waarin we elkaar vanuit verschillende disciplines...
Metos Finland heeft een keuken geleverd voor het gloednieuwe Tuusulanjärvi Schoolcentrum, waar dagelijks 600 kinderen worden gevoed. Door het koude productie systeem bespaart het energie en verminderd het voedselverspilling.
Voor mensen met slikproblemen (dysfagie) is eten vaak een uitdaging. Textuurgecontroleerde maaltijden volgens de IDDSI-richtlijnen (zie afbeelding voor de verschillende IDSSI-levels) zorgen voor veiligheid, maar hoe zit het met smaak en eetbeleving?...
Metos vaatwaskorven zijn ontworpen om de hygiëne in de keuken en de ergonomie van het werk te verbeteren. Lees in deze blog hoe jij vaatwaskorven van goede kwaliteit herkent!
De horecawereld maakt een grote sprong richting duurzaamheid met de lancering van de Upcycle Kitchen tijdens Horecava 2025. Dit initiatief, gedragen door grootkeukenleveranciers waaronder Metos, is een collectieve aanpak om hergebruik van...
Slechte ergonomie in professionele keukens kan leiden tot een lagere productiviteit en meer stress en ziekteverzuim bij het personeel. In deze blog geven Finse collega's Petri Simonen en Elisa Rontu...
De grootkeukentechniek is continu in beweging. Innovaties en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat keukens steeds slimmer, efficiënter en duurzamer worden. Danny en Bart zetten de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor...
Bij Kesbeke draait alles om het maken en ontwikkelen van fijne tafelzuren. Maar zelfs in de kleine ontwikkel keuken van Oos staat de technologie niet stil!
In deze video laat onze culinair adviseur Danny zien hoe je met het bladerdeeg programma op de Metos iCombi Pro de perfecte banketstaaf kunt afbakken. Ook deelt hij zijn favoriete...
Product Manager Anssi Kaikkonen vertelt hoe je jouw vaatwasmachines in topconditie kan houden. "Vaatwassers de longen van de keuken – ze zorgen ervoor dat de keuken kan blijven "ademen"."
In het hart van Punavuori, Helsinki, vind je Nolita: een gezellige bistro en bakkerij die eind 2023 haar deuren opende. Gevestigd in een traditioneel bakkerijpand met een rijke geschiedenis, combineert...
Het runnen van een professionele keuken is een uitdaging vol dynamiek: van het verwerken van verse ingrediënten tot het omgaan met personeel en onverwachte situaties. Hoe zorg je ervoor dat...
In deze video laat Bart je zien hoe je eenvoudig heerlijke fruitwaters kunt bereiden. Een heerlijke manier om jezelf en je gasten op een gezonde manier te verwennen. Met behulp van...
In deze eerste aflevering onthult Bart Smetsers, culinair adviseur bij Metos, zijn geheim voor de perfecte spareribs waarvoor hij de Metos iCombi Pro heeft gebruikt!