
Voedselverspilling is één van de grootste maatschappelijke
problemen van de moderne consumptiemaatschappij. Volgens schattingen gaat wel een derde van de totale wereldwijde voedselproductie verloren. Overheden en wetgevende instanties maken zich steeds meer zorgen over voedselverspilling en traditionele verwerkingsmethoden en worden steeds minder geaccepteerd.
Ook grootkeukens, horeca, zorg en scholen worstelen met de verwerking van voedselafval. Intern transport is duur, omslachtig en kan zorgen voor onhygiënische situaties met risico's op besmetting. En met de stijgende kosten voor afvalverwerking wordt de behoefte aan efficiënte en verantwoorde oplossingen steeds groter.

Innovatie in afvalverwerking
Bij Metos begrijpen we deze uitdaging van onze klanten. Daarom bieden we innovatieve oplossingen om voedselresten duurzaam en efficiënt te verwerken. Onze systemen worden al succesvol ingezet in diverse sectoren: van restaurants en hotels tot ziekenhuizen, vakantieparken en universiteiten. We stemmen de oplossing af op jouw situatie, gebaseerd op afvalvolume, automatiseringswensen en duurzaamheidsdoelen. Onze aanpak is eenvoudig, hygiënisch en vereist geen handmatige sortering. Zelfs moeilijk te verwerken afval, zoals botten en schelpen, wordt moeiteloos verwerkt.
Onze foodwaste oplossingen

Ons advies nodig voor jouw afvalverwerking?
Heb je problemen met de verwerking van jouw afval en zoek je daar een geschikte oplossing voor? Laat je dan informeren door een van onze specialisten.
Bij Metos staan we klaar om je te helpen met al je vragen omtrent de afvalverwerking. Neem contact op via onderstaande button!

In contact komen met ons?
Wij staan voor je klaar!
Telefoon
(+31) 088 – 0242 322
Email
Algemeen: hallo@metos.nl
Verkoop: verkoop@metos.nl
Service: service@metos.nl
Werken bij: werken@metos.nl