Benieuwd hoe het is om als servicemonteur voor Metos te werken?
Bij Metos zijn we altijd op zoek naar gedreven servicemonteurs met passie voor hun vak, die ons serviceteam willen komen versterken. De afdeling service & onderhoud is namelijk een belangrijke afdeling binnen Metos. Benieuwd hoe het is om als servicemonteur voor Metos te werken?
Collega Daniël vertelt er in de onderstaande video meer over! Enthousiast? Bekijk onze werken bij pagina en soliciteer direct!
Bij Kesbeke, bekend van het tv-programma De Augurkenkoning, draait alles om het maken en ontwikkelen van fijne tafelzuren. Maar zelfs in de kleine ontwikkel keuken van Oos staat de technologie...
In deze video laat onze culinair adviseur Danny zien hoe je met het bladerdeeg programma op de Metos iCombi Pro de perfecte banketstaaf kunt afbakken. Ook deelt hij zijn favoriete...
"De keuken is het hart van het huis", zeggen ze weleens. Ook in professionele keukens is de keuken het kloppende hart van alle activiteiten. Net zoals je hart voeding door...
In het hart van Punavuori, Helsinki, vind je Nolita: een gezellige bistro en bakkerij die eind 2023 haar deuren opende. Gevestigd in een traditioneel bakkerijpand met een rijke geschiedenis, combineert...
Het runnen van een professionele keuken is een uitdaging vol dynamiek: van het verwerken van verse ingrediënten tot het omgaan met personeel en onverwachte situaties. Hoe zorg je ervoor dat...
In deze video laat Bart je zien hoe je eenvoudig heerlijke fruitwaters kunt bereiden. Een heerlijke manier om jezelf en je gasten op een gezonde manier te verwennen. Met behulp van...
In deze eerste aflevering onthult Bart Smetsers, culinair adviseur bij Metos, zijn geheim voor de perfecte spareribs waarvoor hij de Metos iCombi Pro heeft gebruikt!
Onze Culinaire Quickscan brengt verbeterpunten aan het licht op deelgebieden zoals: gebruik en onderhoud van apparatuur, ergonomie, routing, menu-development, foodwaste en uitdagingen ten aanzien personeelstekorten.